Dostava

Dostava artiklov s spletne trgovine, Vuma Trgovina se vrši preko Pošte Slovenije, v skladu s pogoji in pravili Pošte Slovenije. Vsa naročila, ki bodo oddana do 14.00 ure v delovnem dnevu, bodo odposlana še isti dan, pričakujete jih lahko naslednji delovni dan. Vendar si Pošta Slovenije pridržuje pravico dostave paketov v dveh delovnih dneh. Strošek provizije ni vključen v samo vrednost paketa in se plača posebej ob prevzemu paketa. Osebni prevzem blaga je mogoč ob predhodnem dogovoru.

Vračilo blaga

Kupec lahko v skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov v 15 dneh po prejemu blaga ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe oz. naročila. Izjema so kozmetični izdelki, ki jih zaradi narave izdelka, higienskih in zdravstvenih razlogov kupec ne more vrniti oziroma zamenjati.

Ob vračilu morajo biti izdelki neodprti, nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi račun za blago, osebne podatke in transakcijski račun, kamor kupec želi prejeti vrnjeno plačilo.

Če ponudnik oceni, da blago ni vrnjeno v enakem (originalnem) stanju, kot je bilo ob prodaji posredovano kupcu, si slednji pridržuje pravico do odškodnine oziroma do ponovne in nepreklicne dostave takšnega blaga kupcu na njegove stroške.

Vrsta plačila

Kupec lahko plača blago:

  • po prevzemu
  • s paypalom
  • s kreditno kartico (visa, visa electron, maestro, mastercard)

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.