Najboljša alternativa Airpods-om za Android – Xiaomi Mi Airdots.

Najboljša alternativa Airpods-om za Android – Xiaomi Mi Airdots.

Brezžične slušalke Xiaomi Mi Airdots za dobrih 30 evrov

Kitajsko podjetje Xiaomi je uspešno prodrlo tudi na evropski trg. Ponaša se z izdelki po sprejemljivih cenah, hkrati pa kvaliteta prav nič na zaostaja za precej dražjimi izdelki premium znamk. Xiaomi je eden večjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov, v njihovem naboru pa je tudi kup drugih izdelkov s področja zabavne elektronike.

 

Polnilna škatlica, Bluetooth 5.0 in nizka cena

Do zdaj so predstavili tudi že vrsto odličnih slušalk, med njimi pa najdemo tudi Xiaomi Mi Airdots. S slušalkami dobite priročno in lično škatlico, ki služi tudi kot nadomestni polnilec. Popolnoma izpraznjena baterija slušalk se polni približno uro pa pol, škatlica pa 2 uri. Baterija kapacitete 40 mAh v vsaki slušalki zagotavlja približno 4 ure delovanja. S polnilno enoto (priloženo škatlico) z vgrajeno 300 mAh baterijo jih boste lahko napolnili približno 2-krat. Komplet tako skupno zagotavlja 12 ur predvajanja.

 

Potem, ko slušalki enkrat vzamemo iz priročne škatlice, se samodejno vklopita in hitro povežeta med seboj, pa tudi z avdio napravami v bližini, ki podpirajo Bluetooth tehnologijo. Ko jih boste položili nazaj v škatlico, se bodo samodejno ugasnile in pričele s polnjenjem.

 

Slušalke podpirajo napredno Bluetooth 5.0 tehnologijo, ki prinaša višjo hitrost prenosa podatkov, stabilno delovanje in nizko porabo energije. Ponuja hiter prenos zvoka med klici ali na primer med igranjem videoiger – brez nepotrebne zakasnitve. Slušalke Xiaomi Mi Airdots odlikuje tudi dvojni mikrofon ter izredno hitro povezovanje z ostalimi napravami.

 

Še nekaj uporabnih informacij

Z dotikom slušalke lahko odgovorite na telefonski klic, z dvakratnim dotikom lahko aktivirate govornega asistenta. Prav tako lahko z dotikom sprožite predvajanje glasbe ali z dolgim pritiskom na slušalko zavrnete klic.

 

S svojimi 4,2 grami in majhnostjo so kot nalašč za športne aktivnosti. V ušesu jih imate lahko zelo dolgo, pa vas ne bodo motile. Prav tako pa so zaradi svoje majhnosti zelo primerne za vsakodnevno ali poslovno rabo.

Vir: Računalniške Novice.

Deli to novico