Kdo je Casey Neistat?

Kdo je Casey Neistat?

Fun fact: Tudi mi si kdaj pa kdaj radi pogledamo kak zabaven, motivacijski in zanimiv video na YouTube-u. Zato smo se odločili, da vam predstavimo človeka, od katerega se lahko vsi mariskaj naučimo.

Casey Neistat je ameriški vloger, ki ima na YouTube-u kar 7,768,571 naročnikov!

POGOSTA VPRAŠANJA

Q. where did i go to film school (Kje si obiskoval filmsko univerzo?).
A. never went to film school or college (Nikoli nisem bil v filimski šoli ali univerzi).

Q. what's that crazy space where i'm working in a lot of the videos (Kaj je ta nor prostor v katerem ustvarjam videe?).
A. that's my production studio in NYC, i built this space and have been here for almost 10 years. no don't live in this space, just work
(To je moj produkcijski studio v NYC, prostor sem zgradil sam, v njem pa delujem že skoraj 10 let, in ne ne živim v tem prostoru, tukaj samo delam.)

Q. what do i edit with (S čim urejaš svoje videe?).
A. final cut x. i don't love it. too crashy and clitchy but i hate learning new software (Final Cut X -opp. Apple-ov program za urejanje. Ne, ne maram ga, ker ima ogormno hroščev, a še bolj sovražim učenje novih programov).

Q. someone asked how old i am (Nekdo je vprašal koliko sem star).
A. i'm 35. well for now i am. i was born in 1981 so if i don't update this before next year you can keep track on your own (rojen sem leta 1981, torej sem star 36).

Na Casey-ijev kanal smo naleteli povsem naključno. Ker obožujemo tehnologijo smo po YouTube-u brskali po videih o Samsungu, no tako smo naleteli na njegov kanal, ki pa v osnovi ni tehnolško naravnan. 

Še najlažje se ga da opisati kot knal, ki bo vas naučil, da je v življenju vedno ogromno novih stvari, ki se jih splača sprobati, in da je vsak konec nek nov začetek. Če si boste pa pogledali katerega izmed prvih videjev, pa boste ugotovili, da je iznajdljivost ena izmed človekovih največjih vrlin.

Klik – Caseyev YouTube Kanal

Klik – Caseyev Instagram

Klik – Caseyev Facebook

Ker pa smo še vedno “mahjeni” na tehnologijo pa vam seveda prilagamo LINK do Casey-eve predstavitve novega Samsung-ovega Galaxy Note-a!

Vsekakor človek, ki se mu splača slediti.

Deli to novico